Event Management

FLORE MODELS, POSTANI DIO NAŠE PRIČE

USLUGE: organizacija modnih revija, organizacije modnih evenata, ustupanje hostesa, ustupanje modela, snimanje modnih kampanja, snimanje reklamnih kampanja, casting management za reklame, spotove, filmove, koreografiranje programa, backstage koordinacija, logistička rješenja (razglas, rasvjeta, lokacija)

U dogovoru s klijentom, sukladno ciljevima i potrebama kreiramo razne modne programe, definiramo prioritete i rokove. U mogućnosti smo povezati domaće i međunarodne marke s prekrasnim modelima za profesionalne fotoshoteve. Modeli u našoj bazi imaju fizičke značajke koje mogu udovoljiti najrazličitijim zahtjevima.

Akcijski postupak koji prati našu agenciju za uspješan rezultat snimanja fotografije su:

  • Komunikacija: znamo da je najvažniji aspekt oglašavanja razina razumijevanja i komunikacije između klijenta, agencije, modela i fotografa. Nudimo točnost i transparentnost.
  • Planiranje: planiranje logistike ključno je za uspjeh fotografiranja bez neočekivanih događaja. Sve vezano za pripremu seta, izviđanje modela i odabir mjesta, provodi se s najmanjim detaljima.
  • Postprodukcija: možemo računati na tim profesionalaca za retuširanje i postprodukciju, koji su u stanju savršeno dovršiti ovu često zanemarenu fazu snimanja, pomoću alata najnovije generacije.

Organiziramo modne revije već dugi niz godina, snimanja i kampanje. Radimo na reklamnim, glazbenim, filmskim događajima kojima pristupama sa punom profesionalnošću. 

 

 

Glamour Look Hrvatske 2020. godine

Miss Adriatic Europe 2019. 

Miss Adriatic Europe 2018.

Miss Adriatic Europe 2017.

Miss Adriatic Europe 2016.

Miss Adriatic Europe 2013.

Miss Adriatic Europe 2011.

Kontaktirajte nas

7 + 1 =

ADRESA

Gundulićeva 26
21 000 Split